Scroll to Content

Acest proiect este unul deosebit deoarece a fost predestinat pentru spațiul unei instituții publice cu o misiune de stat. Respectiv, era necesar să gândim fiecare detaliu pentru ca design-ul să lucreze pentru facilitarea lucrului, dar să creăm și un spațiu confortabil și estetic pentru a mulțumi nevoile angajaților și a vizitatorilor.

Hall-ul este prevăzut cu o zonă pentru recepție și zona de așteptare, chiar la intrare a fost localizat simbolul instituției ce va comunica entitatea ce o prezintă. Zonele sunt lucrate într-un stil strict în culori surii, negru și brun, aceasta crează senzația de seriozitate și inspiră încredere vizitatorilor.

Sala de ședință este amenajată foarte reținut, astfel încât să nu sustragă atenția celor prezenți dar din contra să faciliteze confortul la ședințele care deobicei sunt lungi și obositoare, respectiv pentru fiecare angajat este prevăzută zona sa, cu scaun confortabil și o măsuță pentru notițe.

În același stil este amenajată și sala de conferință, dotată cu o masă rotundă pentru ca participanții intrevederilor să poată ușor interacționa între ei. Culorile alb – negru vor repartiza perfect lumina în încăpere și vor crea anturajul potrivit pentru prezentările la proiector.

Ca să nu pierzi nici unul din proiectele noastre, vom avea grijă să afli primul.